Despre noi

Despre noi

Compania „S-Car” a fost fondată în anul 2010 de către unicul fondator Coteață Vladimir. Compania își desfășoară activitatea în orașul Cahul, dar la necesitate presteză servicii pentru întretinerea automobilelor cu deplasarea în teren în regiunea raionului Cahul. Ideea de afacere a apărut din pasiunea fondatorului pentru automobile, dorința de a individualiza fiecare automobil în parte prestînd servicii de o calitate înaltă fiind susținut de o echipă de angajați profesioniști.
De-a lunugul timpului am căștigat încrederea clienților iar cresterea cererii pe piață ne-a determinat să diversificăm serviciile oferite și astfel a apărut necesitatea fondării și demarării unei afaceri conexe și anume deschiderea unui atelier de cusătorie pentru coaserea tapițeriilor auto si individualizarea serviciilor prestate. Ca urmare în anul 2015 am dat viață unui atelier de croitorie cu denumirea „Leon Atelier” care presteză servicii de cusătorie pentru tapițerii auto și deasemenea pentru articole vestimentare.
Compania S-Car prestează următoarele tipuri de servicii:
– Aplicarea foliei auto
– Izolare fonică auto
– Coaserea și schimbarea tapițerii auto
– Încărcarea sistemei de climatizare
– Schimbarea parbrizelor auto
– Instalarea sisteme auto
– Curățătorie chimică a salonului auto
– Repararea, coaserea, ajustarea articolelor vestimentare
Compania S-Car prestează o gamă largă de servicii fiind cunoscut și apreaciat pentru profesionalism și calitate pe piața din sudul Republicii Moldova. Segmentul de piață pe care ne orientăm sunt raionele Cahul, Vulcănești, Leova, Cantemir, Comrat și Taraclia.
.

Completează formularul și noi revenim în 5 minute!


    Adresa

    Detailing center S-Car: Strada Mihai Viteazul 4D, Cahul
    Atelier Leon: str. Mircea cel Batran 29a, Cahul
    Email: info@s-car.md